your location front page ludo supreme

That's Me Psychological Board Game – Demo 1.1.2 Apk, Free Lifestyle Application – APK4Now

ludo real money apk

Description of Thats Me Psychological Board Game – DemoPszichológiai társasjáték önismeretről, önfejlesztésről, emberi k

Description of That's Me Psychological Board Game – Demo

Pszichológiai társasjáték önismeretről, önfejlesztésről, emberi kapcsolatokról, melyben az élet különböző területeit felölelő kártyacsomagok találhatók. A kártyákon kérdések, feladatok vannak, amelyeket megválaszolva egyre többet tudunk meg önmagunkról és egymásról.

A játék hozzásegít ahhoz, hogy:
✓ többet megismerj önmagadból
✓ bensőségesebb kapcsolatba kerülj másokkal
✓ rálelj az életfeladatodra
✓ új örömöket fedezz fel
✓ jobban bízz önmagadban
✓ megvalósítsd a vágyaidat
✓ kezedbe vedd az életed irányítását
✓ fejleszd a kommunikációs készségedet
✓ alapvető felismerésekhez juss az életeddel kapcsolatban
✓ életed teljesebbé, boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá váljon.

Az Identity asztali társasjáték adaptációja, melyet az eredeti táblás játék árának töredékéért vásárolhatsz meg, valamint lehetőséged van ingyenesen kipróbálni egy szűkített kártyacsomaggal!

Teljes játék ☞ https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.investment.identity.game

A játékban:
• 290 feladatkártya vezet végig az önismeret útján,
• 5 féle akciókártya teszi izgalmassá a játékmenetet,
• 2-6 fő részére kínál tartalmas társasági programot,
• a 2-3 órás optimális játékidő szabadon állítható akár egész naposra,
• ?? magyar, ?? angol, és ?? német nyelven is játszható.

Miért jó, ha felfedezed magad?

Ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki magadból, érdemes tisztában lenned az adottságaiddal, képességeiddel, vágyaiddal, céljaiddal, értékeiddel. A játék 7 különböző feladattípuson keresztül segít számba venni belső kincseidet:

• Az Öröm kártyák segítségedre vannak abban, hogy a régi örömátélő képességed újrateremtsed, hogy képes legyél magáért a tevékenység öröméért tevékenykedni.
• A Teremtés kártyák a gondolat, képzelet teremtő erejét idézik meg. Hozzásegítenek vágyaid megfogalmazásához, céljaid eléréséhez, életfeladatod megtalálásához.
• A Szeretet kártyák másokhoz való viszonyod, és mások hozzád való viszonyának tudatosításához járulnak hozzá. Fontos kapcsolataid erősítéséhez is segítséget adnak.
• A Lélekerő kártyák önbizalmad és önértékelésed erősítik.
• A Megoldás kártyák problémamegoldásokra inspirálnak életed különböző területein.
• A Bölcsesség kártyák lehetőséget adnak arra, hogy mások bölcsességeiből tanulj.
• A Visszajelzés kártyák segítségedre vannak abban, hogy játékostársaid véleményével szembesülve az eddigi vakfoltjaidra ráláss.

Ez a játék egy izgalmas, mély beszélgetés vezérfonalát adja. Ha megválaszoljátok a kártyákon hozzátok kerülő feladatokat, gyarapodtok önismeretben, közelebb kerültök önmagatokhoz és egymáshoz is. Ennek a játéknak nincs nyertese, de ha képesek vagytok a bizalom, a tisztelet és a törődés szellemében működni, akkor minden egyes játékos, valahányszor játszik, nyerni fog.

A feladatok nagy része könnyed és játékos, örömöt okoz beszélni róluk és meghallgatni a másikat. Vannak azonban mélyebb magadba nézést, önfeltárást igénylő feladatok is. Nem könnyű végigcsinálni őket, beszélni róluk és meghallgatni a másikat. Ám tudd, ha bátor vagy és őszinte, azzal példát és bátorítást nyújtasz másoknak, hogy ők is többet mutassanak meg önmagukból.

A játékot folytatólagosan több alkalommal is lehet játszani. Ha a „tipp” feladatokat is megcsináljátok játékon kívüli feladatként, a változásokat elméleti síkról átemelhetitek gyakorlati síkra, s azok életetek részeivé válhatnak, felismeréseitek életetek tartós javulását eredményezhetik.

Játszol a szeretteiddel – a családoddal, a barátaiddal –, esetleg ismeretlen emberekkel, és észreveszed, hogy a játék közelebb hoz benneteket egymáshoz. Elsősorban azonban saját magaddal játszol, és kapcsolatba kerülsz személyiséged rejtett, még fel nem fedezett részeivel és erőforrásaival.

Az Identity Pszichológiai Társasjáték tökéletes belépő az önismeret és a személyiségfejlesztés világába. Vágj bele bátran te is!

☞ https://identityjatek.hu

Download APK(10.32 Mb)

This article comes from the Internet and does not representludo ninja apkPosition, please indicate the source for reprinting:https://www.wonmookwan.com/17334/thats-me-psychological-board-game-demo-1-1-2-apk-free-lifestyle-application-apk4now/

ludo rush apk