your location front page ludo ninja

SO! Sport v2.5 APK for Android download

ludo real money apk

Met de SO! Sport App kun je het hele jaar door je club steunen. Wanneer je je op een aangesloten sport accommodatie bevi

Met de SO! Sport App kun je het hele jaar door je club steunen. Wanneer je je op een aangesloten sport accommodatie bevindt (onder andere herkenbaar aan de SO! Zone stickers) kun je door per dag één bericht van een adverteerder te bekijken je club actief steunen. De SO! Sport App werkt zowel bij thuis- als uitspelen en ook als je gewoon eens naar het zwembad gaat.
Samen voor een doel sparen:
Heeft je club een spaardoel opgegeven dan kun je in de app direct zien hoeveel jullie gezamenlijk al bij elkaar hebben gespaard.
Echte opbrengsten voor je club:
Het bekijken van advertenties levert dus geld op voor je club. Maar bijvoorbeeld ook de clicks van vrienden op een advertentie die jij deelt via sociale media, de vragen die jij beantwoordt of een aankoop van een product leveren geld op voor je club. Zo kun je tot €15 per week voor je club bij elkaar sparen.
Alleen advertenties die bij jouw profiel passen:
Berichten van adverteerders die je via SO! Sport ontvangt, voldoen aan de Nederlandse Reclame Code. Bovendien voldoen zij altijd aan één of meer van de volgende eisen:
• Persoonlijk
• Leerzaam
• Motiverend
• Grappig
• Relevant
De App die bijdraagt aan de gehele Nederlandse breedtesport:
Door één SO! Sport advertentie per dag te kijken, alleen als je op een sportlocatie bent, draag jij bij aan de financiële gezondheid van jouw club en daarmee de breedtesport in Nederland. Besluit jouw club uiteindelijk echt niet te willen deelnemen dan gaan na 6 maanden jouw opbrengsten naar het Fonds Gehandicaptensport.
Kunnen we het beter doen:
Laat je ratings en comments dan hieronder achter of stuur een mail naar [email protected], alle opmerkingen en suggesties om te verbeteren zijn welkom.

Download APK(14.3MB)

This article comes from the Internet and does not representludo ninja apkPosition, please indicate the source for reprinting:https://www.wonmookwan.com/4981/so-sport-v2-5-apk-for-android-download/

ludo rush apk